Pas de Calais

Grand Hôtel Bellevue

Dit stijlvol viersterrenhotel heeft een klassieke uitstraling en bevindt zich op loopafstand van het oude centrum. In de direct omgeving vindt u verschillende bars, brasseries, restaurants en winkels.

EUR: 104.00

Resort Berck sur Mer

Zin om een eindeloze strand wandeling te maken op blote voeten? Voel je vrij hier. Het Resort Berck sur Mer in Berck ligt op 5 minuten lopen van het strand Plage De Boulgne Sur Mer.

EUR: 129.00

Du Parc Hardelot

Vanuit je hotelkamer een groen park inwandelen kan bij Hotel du Parc Hardelot. Maar blijven zitten op je eigen terrasje op de begane grond of op het balkon kan natuurlijk ook, zo geniet je nog heerlijk van de zon.

EUR: 78.00

Evancy Bray Dunes

Vanuit België is Bray-Dunes de eerste badplaats die je tegenkomt, als je Frankrijk binnenkomt. De appartementen van residentie Evancy Bray-Dunes liggen verspreid over drie gebouwen: Etoile de Mer, Etoile des Dunes et les Margats.

EUR: 106.00

Evancy La Marina

De nieuwe residentie Evancy La Marina biedt studio's en appartementen in hartje Boulogne-sur-Mer. De residentie is het ideale vertrekpunt om de stad en de rest van de Opaalkust te ontdekken.

EUR: 86.00

Evancy Brise des Dunes

Net over de Belgisch-Franse grens ligt het kustdorpje Bray-Dunes. De residentie Evancy La Brise Des Dunes biedt gloednieuwe studio's en appartementen. De woningen zijn voorzien van alle gemakken voor een heerlijke vakantie aan zee.

EUR: 90.00

Evancy Equihen Plage

De Franse Opaalkust is de ideale bestemming voor wie een weekendje of zelfs een week ertussenuit wil. Evancy Equihen Plage - Le Domaine Sauvage is een vakantiepark met villa's en appartementen gelegen in Equihen Plage.

EUR: 96.00

Chateau Clery

Bij Château Cléry kom je waarschijnlijk niets te kort. Prachtig gelegen in een groot groen bosrijk gebied, waar het strand maar 10 kilometer rijden is. Wandelen is hier een eitje door de omliggende wandelpaden.

EUR: 98.00

Les Cottages de Valjoly

Net over de grens van België ligt het bijzondere Vakantiepark Les Cottages de Valjoly. Gelegen aan het grootste meer van Noord-Frankrijk, Le Lac du Valjoly, kan je hier genieten van een rustige vakantie in het groen.

EUR: 50.00

Mercure Lille Metropole - Wielrennen

Vierentwintig uur voordat de profrenners aan hun wedstrijd beginnen, ervaar jij de Hel van het Noorden als wielertoerist.

EUR: 239.00

Mercure Lille Metropole - Wielrennen

Vierentwintig uur voordat de profrenners aan hun wedstrijd beginnen, ervaar jij de Hel van het Noorden als wielertoerist.

EUR: 239.00

Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Vakantiehuis in Baillestavy
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties