Normandie

P&V PresquIle de la Touques

Residentie P&V La Presqu'Ile de la Touques ligt precies tussen Deauville en Trouville. Geniet van de zee en de wind, die een gevoel van rust en vrijheid geven. En ontdek de charme van een chique stad en zijn activiteiten.

EUR: 201.00

Le Manoir du Lys

Ontdek de verfijnde Normandische keuken in het restaurant van topchef Franck Quinton. Sinds 2015 is zijn restaurant bekroond met 1 Michelinster. Oorspronkelijk was deze 'Relais du Silence' een jachtpaviljoen.

EUR: 107.00

De la Baie

In de buurt van de baai van Mont-Saint-Michel, met uitzicht op het strand. Hier vind je hotel de la Baie met een uitgebreid spacentrum. Het hotel is rustig en sfeervol ingericht. De kleuren van het interieur zijn gebaseerd op de natuur en de zee.

EUR: 202.00

Mercure Cabourg Hippodrome

Een vriendelijk onthaal krijg je hier. Je voelt je direct thuis bij Hotel Mercure Cabourg Hippodrome. Na een kilometertje lopen kan je de schoenen vast wel gaan legen, want voor je het weet zit deze vol met zandkorrels van het strand.

EUR: 97.00

P&V Residence et Spa Houlgate

Residence & Spa Houlgate is mooi gelegen op de Butte de Caumont heuveltop. Het dorpje Houlgate en de baai van Deauville liggen aan de horizon. Vanuit de gezellige appartementen heb je uitzicht op de uitgestrekte stranden.

EUR: 82.00

Mercure Bayeux Omaha Beach

Gelegen bij het plaatsje Port-en-Bessin-Huppain vind je Hotel Mercure Bayeux Omaha Beach. Hier geniet je van de rust en de unieke ligging aan de golf van Omaha Beach (2 x 18 holes).

EUR: 107.00

Domaine de Litteau

Camping Domaine de Litteau ligt midden in de mooie natuur van Normandië. Deze kindvriendelijke camping biedt ruim opgezette stacaravans en in het hoogseizoen activiteiten voor jong en oud.

EUR: 54.00

Mercure Bassin du Commerce

In het centrum verblijven en toch in de buurt van de haven en strand van Le Havre? Het is mogeljik bij hotel Mercure Bassin du Commerce.

EUR: 79.00

La Rançonnière

Weg van de massa en puur genieten van de rust doe je bij Hotel Restaurant de la Rançonniere. Deze sfeervolle accommodatie bestaat uit een oude kasteelhoeve en ligt aan de rand van het vredige dorpje Crépon.

EUR: 113.00

Le Manoir De Mathan

In Hotel Le Manoir de Mathan in Crépon bevind je je op een typisch charmante, Normandische boerderij, die in de 17e eeuw is gebouwd. Hier zullen de Belgische gastvrije eigenaren Koen en Isabelle jullie verwelkomen.

EUR: 142.00

P&V Normandy Garden

In het hart van Pays d'Auge ligt vakantiepark P&V Normandy Garden. In de groene en landelijke omgeving van Branville kun je helemaal tot rust komen.

EUR: 100.00

Odalys Domaine des Dunettes

In het hart van Cabourg vind je Odalys Domaine des Dunettes. De appartementen zijn verdeeld over vijf gebouwen vlak bij het buitenzwembad. Mocht je toch het zand tussen de tenen missen, dan is het strand gelukkig niet ver weg.

EUR: 178.00

1 2  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties