Midi Pyrenees

Chapelle et Parc - Wielrennen

Wie Pyreneeën zegt denkt natuurlijk direct aan de befaamde cols die bekend zijn geworden door de Ronde van Frankrijk. De uitzichten onderweg zijn overweldigend.. Voor een actieve vakantie zit je hier dus helemaal goed.

EUR: 251.00

Domaine des Tours - Tohapi

De rust van deze omgeving, waar weiden en bossen elkaar afwisselen en het uitmuntende comfort van camping Les Tours in St. Amans des Cots staan garant voor een onvergetelijke vakantie.

EUR: 176.00

Domaine de Lanzac - Francecomfort

Op een van de mooiste plekken van de Dordogne in Frankrijk ligt het autovrije vakantiepark Domaine de Lanzac. Centraal gelegen tussen Rocamadour en Sarlat is het dè ideale plek voor een heerlijke vakantie.

EUR: 81.00

Bastide du Calalou

Dit prachtige hotel La Bastide de Calalou in Moissac is in eigendom van een Belgische familie. Je kan op een hartelijk onthaal rekenen en alles is tot in het kleinste detail mooi ingericht.

EUR: 207.00

Les 3 Cantons - Lodge Holidays

Deze knusse kindvriendelijke 4-sterren camping geeft je bij aankomst al een gemoedelijk en prettig thuisgevoel. Gelegen in het zonnige zuiden van Frankrijk vind je de meest mooie, charmante dorpjes.

EUR: 133.00

De la Bonnette - Vodatent

Bij aankomst op camping de la Bonnette voel ervaar je gelijk de gastvrijheid van de familie Cordewener. Drink een drankje bij de bar terwijl de kinderen hun eerste duik in het zwembad nemen.

EUR: 130.00

Beau Site

Hotel Beau Site heeft een uitzonderlijke ligging en een prachtig panoramisch zicht op de begroeide Alzouvallei.

EUR: 149.00

Du Golf DArmagnac

Geniet van je vakantie in een appartement of in een huisje met privézwembad van Golf d'Armagnac. Je verblijft midden op het prachtige golfterrein van Guinlet. Wees gerust, een golfbal stuiterend door je kamer zal je niet aantreffen.

EUR: 99.00

Le Lac Bleu - Francecomfort

Op vakantiepark Le Lac Bleu vier je vakantie in een prachtige, comfortabele vakantiewoning. Je kunt er vanuit hier lekker op uit trekken. Wandel naar het dorpscentrum dat op slechts 1 km ligt.

EUR: 82.00

La Soulane

Deze residentie La Soulane in hout en steen baadt in een gemoedelijke en gastvrije sfeer en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving van Loudenvielle.

EUR: 61.00

Les 3 Cantons - Koko Holidays

Deze familiecamping ligt in het zonnige zuiden van Frankrijk vlakbij de Dordogne en de Lot. Je kan even lekker bijkomen in/aan het zwembad na een goed potje tennis op de tennisbaan.

EUR: 78.00

Gallia & Londres - Wielrennen

Wie Pyreneeën zegt denkt natuurlijk direct aan de befaamde cols die bekend zijn geworden door de Ronde van Frankrijk. De uitzichten onderweg zijn overweldigend.. Voor een actieve vakantie zit je hier dus helemaal goed.

EUR: 237.00

Midi Pyrenees:
Vakantiehuis in Baillestavy
Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties