Midi Pyrenees

Village de Montmarsis - Francecomfort

Village de Montmarsis is een kleinschalige vakantiepark en ligt vlakbij het middeleeuwse plaatsje Gourdon. In de nabije omgeving valt veel te beleven voor iedereen.

EUR: 63.00

Domaine des Tours - Tohapi

De rust van deze omgeving, waar weiden en bossen elkaar afwisselen en het uitmuntende comfort van camping Les Tours in St. Amans des Cots staan garant voor een onvergetelijke vakantie.

EUR: 73.00

Bastide du Calalou

Dit prachtige hotel La Bastide de Calalou in Moissac is in eigendom van een Belgische familie. Je kan op een hartelijk onthaal rekenen en alles is tot in het kleinste detail mooi ingericht.

EUR: 206.00

Domaine de Lanzac - Francecomfort

Op een van de mooiste plekken van de Dordogne in Frankrijk ligt het autovrije vakantiepark Domaine de Lanzac. Centraal gelegen tussen Rocamadour en Sarlat is het dè ideale plek voor een heerlijke vakantie.

EUR: 81.00

Le Lac Bleu - Francecomfort

Op vakantiepark Le Lac Bleu vier je vakantie in een prachtige, comfortabele vakantiewoning. Je kunt er vanuit hier lekker op uit trekken. Wandel naar het dorpscentrum dat op slechts 1 km ligt.

EUR: 81.00

De la Bonnette - Vodatent

Bij aankomst op camping de la Bonnette voel ervaar je gelijk de gastvrijheid van de familie Cordewener. Drink een drankje bij de bar terwijl de kinderen hun eerste duik in het zwembad nemen.

EUR: 109.00

Du Golf DArmagnac

Geniet van je vakantie in een appartement of in een huisje met privézwembad van Golf d'Armagnac. Je verblijft midden op het prachtige golfterrein van Guinlet. Wees gerust, een golfbal stuiterend door je kamer zal je niet aantreffen.

EUR: 79.00

La Soulane

Deze residentie La Soulane in hout en steen baadt in een gemoedelijke en gastvrije sfeer en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving van Loudenvielle.

EUR: 60.00

Beau Site

Hotel Beau Site heeft een uitzonderlijke ligging en een prachtig panoramisch zicht op de begroeide Alzouvallei.

EUR: 148.00

Midi Pyrenees:
Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Vakantiehuis in Baillestavy
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties