Midi Pyrenees

Les 3 Cantons - Lodge Holidays

Deze knusse kindvriendelijke 4-sterren camping geeft je bij aankomst al een gemoedelijk en prettig thuisgevoel. Gelegen in het zonnige zuiden van Frankrijk vind je de meest mooie, charmante dorpjes.

EUR: 133.00

Bastide du Calalou

Dit prachtige hotel La Bastide de Calalou in Moissac is in eigendom van een Belgische familie. Je kan op een hartelijk onthaal rekenen en alles is tot in het kleinste detail mooi ingericht.

EUR: 206.00

Domaine de Lanzac - Francecomfort

Op een van de mooiste plekken van de Dordogne in Frankrijk ligt het autovrije vakantiepark Domaine de Lanzac. Centraal gelegen tussen Rocamadour en Sarlat is het dè ideale plek voor een heerlijke vakantie.

EUR: 81.00

Du Golf DArmagnac

Geniet van je vakantie in een appartement of in een huisje met privézwembad van Golf d'Armagnac. Je verblijft midden op het prachtige golfterrein van Guinlet. Wees gerust, een golfbal stuiterend door je kamer zal je niet aantreffen.

EUR: 79.00

La Soulane

Deze residentie La Soulane in hout en steen baadt in een gemoedelijke en gastvrije sfeer en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving van Loudenvielle.

EUR: 60.00

De la Bonnette - Vodatent

Bij aankomst op camping de la Bonnette voel ervaar je gelijk de gastvrijheid van de familie Cordewener. Drink een drankje bij de bar terwijl de kinderen hun eerste duik in het zwembad nemen.

EUR: 109.00

Le Lac Bleu - Francecomfort

Op vakantiepark Le Lac Bleu vier je vakantie in een prachtige, comfortabele vakantiewoning. Je kunt er vanuit hier lekker op uit trekken. Wandel naar het dorpscentrum dat op slechts 1 km ligt.

EUR: 81.00

Beau Site

Hotel Beau Site heeft een uitzonderlijke ligging en een prachtig panoramisch zicht op de begroeide Alzouvallei.

EUR: 148.00

Midi Pyrenees:
Vakantiehuis in Baillestavy
Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties