Elzas Lotharingen

Les Bouleaux

Camping Les Bouleaux is een rustige groene familiecamping, gelegen op de grens van de Lorraine en de Elzas. De camping is gelegen in een oude steengroeve waarvan sommige delen nog goed zichtbaar zijn.

EUR: 85.00

De Strasbourg - Huttopia

Camping Indigo Strasbourg ligt in een natuurlijke omgeving en toch maar op ongeveer 3 kilometer van het historische centrum van de stad.

EUR: 104.00

Le Colombier Obernai

Deze charmante 3-sterren residentie vind je in het hart van Obernai. Het is gebouwd in één van de traditionele vakwerkhuizen en het heeft een trendy en modern interieur. Obernai ligt aan de bekende Elzasser wijnroute, Route des Vins d'Alsace.

EUR: 94.00

Le Giessen - Campéole

Camping Le Giessen in Bassemberg is een rustige, aan een bergstroompje gelegen, schaduwrijke camping aan de voet van de Vogezen.

EUR: 57.00

Aux 3 Roses

Vanuit hotel Aux 3 Roses heb je een schitterend uitzicht over de vallei. Start de dag goed met een continentaal ontbijt en een verfrissende duik in het binnenbad.

EUR: 106.00

Abbaye des Premontres

Halverwege Metz en Nacy zie je Pont à Mousson al op de bordjes staan. Hier afslaan en je komt terecht in een groen kader van het Moezeldal. Daar komt Abbaye de Prémontrés al in beeld, een fraaie abdij met mooie binnentuin.

EUR: 173.00

Elzas Lotharingen:
Vakantiehuis in Baillestavy
Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties