Aquitaine

Atlantic Club Montalivet - Tohapi

Atlantic Club Montalivet is een geheel gerenoveerde camping met directe toegang tot de oceaan en het strand.

EUR: 45.00

Medoc Plage - Campéole

Camping Medoc Plage in Vendays Montalivet ligt midden in een pijnboombos en op circa 1.200 meter van het strand. Bij de uitgang van camping Medoc Plage kun je via een voetpad een boswandeling maken tot aan de oceaan.

EUR: 70.00

Villas Atlantic Green - Estivel

De villa's liggen rustig in het groen naast de 18-holes golfbaan van Ardilouse. Met de prachtige brede stranden en de levendige badplaats Lacanau-Océan op 3 kilometer is er voor elk wat wils.

EUR: 382.00

Chateau de Salles

Op Résidence du Château de Salles kun je genieten van een heerlijke onbezorgde vakantie. Voor de kinderen zijn er in juli en augustus iedere dag leuke activiteiten en het zwembad biedt de nodige verkoeling.

EUR: 70.00

Le Vieux Port - Koko Holidays

De grote troef van camping Le vieux Port in Messanges is het aquapark want dat is het grootste thema aquapark onder de Franse campings met bijna 1.400 m² water, in een paradijsachtige sfeer met een totale oppervlakte van ongeveer 7.

EUR: 93.00

Residence LEstacade

L'Estacade heeft een uitstekende ligging. Je kunt in de omgeving prachtige fietstochten of wandelingen langs de kuststrook maken. Ook is het mogelijk Capbreton en zijn vissershaven of de stad Bayonne te ontdekken.

EUR: 115.00

Eurosol - Countrycamp

Camping Eurosol is gelegen op ca. 800 meter van de atlantische oceaan en één van de mooiste, grootste witte zandstranden van Frankrijk.

EUR: 94.00

Le Petit Pont

De appartementen van Residence Odalys le Petit Pont zijn gelegen in het centrum van Hourtin.

EUR: 83.00

Jardins de lOyat

In de gezellige badplaats Mimizan vind je het appartementencomplex van Jardin de l'Oyat. De levendige, maar ontspannende omgeving is ideaal voor een verblijf met de hele familie.

EUR: 99.00

Jardins de lOyat

In de gezellige badplaats Mimizan vind je het appartementencomplex van Jardin de l'Oyat. De levendige, maar ontspannende omgeving is ideaal voor een verblijf met de hele familie.

EUR: 99.00

Domaine des Grands Lacs

Op slechts 400 meter afstand van het Biscarosse meer ligt Domaine des Grands Lacs. Deze residence heeft een uitstekende ligging, het ligt namelijk in het bos en op 1 kilometer afstand van de lokale winkeltjes.

EUR: 121.00

Aquitaine:
Vakantiehuis in Baillestavy
Vakantiehuis in Baillestavy
Goedkope Vakantie
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties